İrfan Can Kahveci transferinde flaş gelişme! Yönetimle görüşüp...
18.08.2019 - 13:03
1/6
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Bu konuda sarı-lacivertlileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandığı gündeme geldi. İrfan Can Kahveci Fenerbahçe mi transfer oluyor? İşte yaşanan gelişmeler...

2/6
İrfan Can Kahveci yönetimden izin istedi

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Başakşehir’in 23 yaşındaki millĂ® yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’ye gitmek için izin istedi. Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Burak’la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, “Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin” talebinde bulundu.

3/6
İrfan Can'ın transfer isteği Fenerbahçe'de sevinç yarattı

Emre Belözoğlu’nun yakın markajındaki İrfan Can’ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir’in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok. Ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon avro.

4/6
Ali Koç, İrfan Can için de teklif sunacak

Buna rağmen, hafta içinde Mahmut Tekdemir için Göksel Gümüşdağ ile görüşecek olan Başkan Ali Koç’un İrfan Can için de teklif sunacağı öğrenildi. Mahmut ve İrfan transferlerinin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertli yönetim Ersun Yanal’ın taleplerini büyük ölçüde karşılamış olacak.

5/6
Riza Durmisi transferinde son durum

Öte yandan, sol bek için Arnavut asıllı Danimarkalı Rıza Durmisi ile anlaşan sarı-lacivertliler, Lazio ile detayları konuşuyor. Durmisi de pürüz çıkması halinde Chelsea’nin kadroda düşünmediği 25 yaşındaki Ganalı Abdul Rahman Baba alternatif olarak düşünülüyor.

6/6
Timothee Kolodziejczak gündemde

Stoperde ise Kolarov ümitleri hızla tükenirken gündeme Tigres’in Polonya asıllı Fransız stoperi Timothee Kolodziejczak geldi.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol