“Fenerbahçe'nin asıl rakibi taraftarı!“
13.08.2019 - 18:46
1/11
Sabah spor yazarları Gürcan Bilgiç ve Levent Tüzemen, Fenerbahçe'nin kadro planlaması ve gelecek sezonuna dair yorumlarını paylaştı. İşte iki yazarın görüşleri...

2/11
“F.BAHÇE'NİN RAKİBİ; SEYİRCİ GRUBU“

GÜRCAN BİLGİÇ:
En büyük rakibin Kadıköy'deki şımarık ve kibirli seyirci grubu olduğunu da söylemeliyiz. Bu “müşteri“ kalabalığı, “taraftar“ olgunluğuna getirilebilirse, yeniden Kadıköy Cehennemi'ne geri dönülür.

LEVENT TÜZEMEN:
Büyük yük Ersun Yanal'ın omuzlarındadır. Eğer Yanal, farklı enstrüman çalan müzisyenlerden uyumlu bir orkestra yaratamazsa Fenerbahçe bir yılı daha kaybeder.

3/11
“ACABA TUTAR MI?“ DİYE SORULMAYACAK KADRO

Gürcan Bilgiç: Alı Koç Yönetimi saha içinde ve dışında önemli hamleler yaptı. Saha içinde Eljif'in 16 milyon Euro'ya satılması müthiş bir yönetim başarısıdır. Pazarlık sahibi Comolli ise büyük iş yaptı. Transferlerin hemen hepsi randımanı tahmin edilebilen ve bilinen oyuncular. “Acaba tutar mı?“ diye sorulmayacak bir kadro yaptılar. Ozan ve Emre'yi de yeni transfer olarak nitelersek, en az sekiz oyuncu değişecek demektir

4/11
“GİDENLER TAKIM BULAMADI, KALİTESİNİ ANLARSINIZ“

Gürcan Bilgiç: Geçen sene takımdan ayrılanların daha 5-6'sının takım bulamadığını düşünürseniz, nasıl bir kadro kalitesi ile mücadele ettiğini de anlarsınız Fenerbahçe'nin. Ersun Yanal, yüksek nabız ile oynayıp, topa çabuk sahip olmak isteyen bir takım istiyor. Bunun için de antrenman planlamasını yaptı.

5/11
“ÖN DÖRTLÜ HER TAKIMI TEHDİT EDER!“

Gürcan Bilgiç: Öndeki dörtlü her takımı tehdit edecek potansiyele sahip. Onlara bir de bek hücumları eklenecek. Bu takımın bol pozisyonlu maçlar vadettiğini rahatça söyleyebiliriz. Defansif problemleri kadro içinden çözemezler. Transfer şart.

6/11
“RAKİBİ; ŞIMARIK VE KİBİRLİ SEYİRCİ GRUBU!“

Gürcan Bilgiç: Genç Altay'ın kaledeki performansı umut verdi. Tecrübe kazandıkça, güven endeksi de yükselir. Stoper transferleri ile daha dirençli olacaklardır. Son sezonlardaki gelişmelere bakarsak, Fenerbahçe'nin aslında en büyük rakibinin, Kadıköy'deki şımarık ve kibirli seyirci grubu olduğunu da söylemeliyiz.

7/11
“MÜŞTERİ KALABALIĞI TARAFTAR OLURSA...“

Gürcan Bilgiç: Sosyal medyaya baktığımızda da hiç hız kesmiyorlar. Bu “müşteri“ kalabalığı, “taraftar“ olgunluğuna getirilebilirse, yeniden Kadıköy Cehennemi'ne geri dönülür.

8/11
“AYKUT KOCAMAN'IN TAKIMINA TAKVİYE YAPSAYDI...“

Levent Tüzemen: F.Bahçe Yönetimi'nin kadro kurma anlayışı Nasreddin Hoca'nın “Ya tutarsa?“ şeklindeki göle maya çalmasına benziyor. Başkan Ali Koç eğer şampiyonluğu son maçta kaçıran Aykut Kocaman'ın takımını bozmayıp 2-3 takviye yapsaydı, Fenerbahçe yarışın içinde olurdu. Sürekli yeni kadro yapmaya çalışmak istikrar getirmez.

9/11
“FENERAHÇE'DE SABIR KONUSU...“

Levent Tüzemen: “İşte son örnek: Volkan-Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail Köybaşı-Mehmet Topal, Benzia- Ayew, Valbuena, Slimani-Soldado. Genç isimler ile Elmas dışında Fenerbahçe yukarıdaki 11'i bu sezon gönderdi ve yeni isimler transfer etti. Fenerbahçe camiasının hedefleri hep büyük olmuştur. Fenerbahçe'de “Sabır“ konusu ise biz Türklerin “Yemeğin pişmesini bekleriz, soğumasını beklemeyiz“ anlayışına benzer. “

10/11
“VEDAT, MAX, RODRIGEUS, ALTAY, ALLAHYAR KALİTELİ“

Levent Tüzemen: Birbirleriyle oynama alışkanlığı olmayan oyunculardan uyumlu yeni takım yaratmak kolay değil. Vedat, Max Kruse, Rodrigues, Deniz Türüç, kaleci Altay, Allahyar kaliteli ve yetenekli oyuncular.

11/11
“EMRE, F.BAHÇE'NİN TAKIM OLMASINI SAĞLAR“

Levent Tüzemen: Başarı için önce takım olmak gerekir. Futbol aklı ve görüşü mükemmel olan büyük tecrübe Emre, Fenerbahçe'nin takım olmasına ciddi katkı sağlar.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol