Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...
09.08.2019 - 16:55
1/22
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-lacivertliler kadrosunu güçlendirmek için çalışırken sürpriz bir ayrılık iddiası da geldi. Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

2/22
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında transfere değindi.

Koç, “Kadromuzu tam olarak hazır ve eksiksiz duruma getirmek için ise hocamızın istediği isimler üzerinden görüşmelerimiz son bulma aşamasına gelmiştir. Görüşmelerin tam olarak sonuçlanmasının ardından camiamıza gerekli bilgilendirmeleri art arda yapıyor olacağız“ dedi.

3/22
SKRTEL ATALANTA YOLUNDA

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Martin Skrtel'in, Atalanta ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

4/22
Sky Italia'da yer alan habere göre; Atalanta, bir süredir temasta olduğu Martin Skrtel'i kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

5/22
Haberde; Skrtel ile Atalanta arasındaki görüşmelerde sona geldiği ve kısa süre içerisinde transferin netlik kazanacağı belirtildi.

6/22
Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro talep eden Skrtel ile Başakşehir de ilgilenmişti. Ayrıca tecrübeli oyuncuya Glasgow Rangers'ın da ilgisi bulunuyor.

7/22
SÜRPRİZ AYRILIK İDDİASI

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz devre arasında Chelsea'den 1,5 yıllığına kiraladığı Victor Moses için Afrika basınından sürpriz bir haber geldi.

8/22
Inter Teknik Direktörü Antonio Conte'nin, Chelsea'den eski oyuncusunun transferini istediği ve İtalyan ekibinin de girişimlere başladığı kaydedildi.

9/22
Fenerbahçe'de eleştiri odaklarının hedefinde olduğu kaydedilen tecrübeli oyuncunun da, kariyerinin en parlak günlerini yaşadığı Conte ile tekrar bir araya gelmeye sıcak bakabileceği belirtildi.

10/22
Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan yaptığı Deniz Türüç ile alternatifini hazırladığı Moses için Mart ayında da Inter iddiaları ortaya çıkmış ancak sonrası gelmemişti.

11/22
ZAJC DA GİDİCİ

Fenerbahçe'nin Cagliari ile 2-2 berabere kaldığı mücadelede kadroda yer almayan bir isim kafaları karıştırdı.

12/22
Transfer dönemi boyunca takımdaki geleceği sorgulanan Miha Zajc'ın kadro dışında kalması kafalarda soru işareti bıraktı.

13/22
Bilindiği kadarıyla bir sakatlığı bulunmayan Miha Zajc ile ilgili kulüpten de bir açıklama gelmedi.

14/22
Zajc'ın olası transfer görüşmeleri için kadroya alınmadığı düşünülüyor.

15/22
KJAER YOLDA

Fenerbahçe, savunma hattını kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertliler, eski oyuncuları Simon Kjaer'de de sona geldi.

16/22
Danimarkalı Zanka'yı bitiren Kanarya, Viking tandemi oluşturmak istiyor. Sevilla kulübüyle satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasına varıldı.

17/22
Sarı-lacivertliler, Simon Kjaer'in maaşı için pazarlıklarda da sona geldi. Başarılı stoperin önümüzdeki haftaya kadar tekrar Fenerbahçeli olması bekleniyor.

18/22
AHMED MUSA HAREKATI

Sözcü'nün haberine göre; teknik heyetin raporu doğrultusunda forvet transferi yapmak iseyen Fenerbabçe, rotayı Nijeryalı golcü Ahmed Musa'ya çevirdi.

19/22
Suudi Arabistan kulübü Al Nasr'da forma giyen Nijeryalı forvetin yeniden Avrupa'ya dönmek istemesi üzerine Sportif Direktör Damien Comolli, Musa'nın menajeriyle görüştü ve olumlu yanıt aldı. Arabistan ile ilişkileri iyi olan yönetici Selahattin Baki, Al Nasr'la görüşecek.

20/22
Fenerbahçe, Garry Rodrigues transferinde olduğu gibi Ahmed Musa'yı da kiralak olarak bitirmeyi planlıyor. Anlaşmada satın alma opsiyonunun da olması bekleniyor.

21/22
Forvetin yanı sıra orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen 26 yaşındaki yıldız futbolcu, geçen sezon Al Nasr formasıyla 26 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Giuliano'nun da Musa'ya sarı-lacivertliler hakkında olumlu bilgiler verdiği belirtildi.

22/22
Avrupa kariyerine Hollanda'da Venlo takımında başlayan Musa, daha sonra CSKA Moskova'da forma giydi. Burada gösterdiği performansla Leicester City'nin kapıları açıldı. Leicester onun için 19 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Geçen sezon ise İngiliz ekibi onu 16.5 milyon Euro bedelle Al Nassr'a sattı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol