Münih’te Gustavo pazarlığı
09.08.2019 - 13:10
1/6
Transfer çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren Fenerbahçe’de önemli detaylar ortaya çıktı.

2/6
30-31 Temmuz tarihlerinde Almanya Münih’te AUDI Cup’a katılan sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli, çok önemli hamlelerde bulundu.

3/6
Takım ile beraber Almanya’da olan Koç ve Comolli, orta sahada ‘6’ numara için ısrarla istenen Luiz Gustavo ile Münih’te bir araya geldi.

4/6
Edinilen bilgiye göre, Ali Koç ile Comolli’nin Gustavo’ya transfer şartlarını anlattığı bildirildi. Koç ve Comolli’nin şu an itibariyle oyuncu satmadan transfer yapmanın zor olduğunu, kendisinin bonservisini karşılamak adına böyle bir hamle yapacaklarını söyledikleri öğrenildi.

5/6
Marsilya tarafından 6 ila 9 milyon euro arası bir bonservis düşünülen Brezilyalı orta sahaya tüm bu detaylar aktarıldı. Gustavo’nun da gelmeye sıcak baktığı Fenerbahçe’nin hızlı bir şekilde Miha Zajc ve Jailson’u satarak, kaynak yaratmayı amaçladığı kaydedildi.

6/6
Gustavo konusu için beklemeye geçen sarı-lacivertliler, Aleksander Kolarov konusunu da çözmeye çalışıyor. Yaklaşık 2 aydır Ali Koç ve Comolli ile irtibatta olan Kolarov’un 2 milyon euroluk farkı gerekirse cebinden karşılamaya bile hazır olduğu belirtildi. Sırp savunmacı için de girişimler sürüyor.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol