Koç '3+1' dedi, 2'si yolda! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri
07.08.2019 - 13:09
1/21
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarların en çok merak ettiği konu olan transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

2/21
Koç'un açıklamaları şöyle:

“Transferler yaptık şimdiye kadar, daha transfer yapacağımızı ifade etmiştim. Eksiklerimiz de sizlerin de, bizlerin de ifade ettiği gibi, AUDI CUP'ta da gözlemlediğimiz gibi, 2 stoper, bir 6 numara, bir transfer daha olabilir. Bunlar arzu ettiklerimiz. Sınırlı cephaneniz olduğunda, FFP kıskacında olduğunuzda adımları dikkatli atmanız gerekiyor. Net söyleyebilirim ki, transfer olacaktır. Bizim yapacağımız transferler 2 Eylül'e kadar edevam edecektir.

3/21
Geçen sene de ifade ettiğim gibi, ana opsiyonlardan biri kiralamak olduğu için, kiralamak istediğiniz kulüpler de ellerindeki oyuncuları sonuna kadar bırakmamaktadır. Bu da söylenebilir ki, sezon girişinde kadromuz tam olmayacak. Görüştüğümüz oyuncular var, önceliklerimiz var, belki önceliklerimiz olmayacak, diğer oyunculara yöneleceğiz. Transferimiz bitmemiştir, devam etmektedir.“

4/21
Kolarov sorularına da cevap veren Koç, “Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak, transfer bitmeden açıklamamam“ dedi.

5/21
KOLAROV VE ZANKA'DA SON DURUM

Akşam'a göre; savunmadaki sorunu çözmek için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Zanka ve Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona çok yakın...

6/21
Sırp oyuncunun kendisiyle her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Roma ile yaptığı görüşmelerde de sona geldi. Arada ufak detaylar kaldı.

7/21
Fenerbahçe yönetiminin bu sıkıntıları da bugün çözmesi ve 33 yaşındaki oyuncuyu açıklayarak en geç Cuma günü İstanbul’a getirmesi bekleniyor.

8/21
İNGİLİZLER İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR

Danimarkalı stoper Zanka için de girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, transfer büyük mesafe kat etti. İngiliz ekiplerinin de ilgilendiği oyuncuyla iyi bir maaş karşılığında söz kesen Sarı-Lacivertliler, Huddersfield’ı ikna etmeye çalışıyor.

9/21
Ada ekibiyle görüşmelerin yarın tamamlanacağı ve Kolarov transferiyle birlikte Zanka’nın da açıklanacağı belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Zanka’nın yanı sıra başka bir stoper daha transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

10/21
SKRTEL ÇİZME YOLCUSU

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Martin Skrtel'e İtalya'dan talip çıktı.

11/21
Sky Italia'da yer alan habere göre; Atalanta, Fenerbahçe'den ayrılan Slovak stoper ile görüşmelere başladı.

12/21
Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro talep eden Skrtel ile Başakşehir de ilgilenmişti. Ayrıca tecrübeli oyuncuya Glasgow Rangers'ın da ilgisi bulunuyor. (Sporx)

13/21
UMUT MERAŞ'TAN BURSA YÖNETİMİNE TEPKİ

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Bursaspor'un sol beki Umut Meraş, sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı ve yeşil-beyazlı kulübe tepki gösterdi.

14/21
Yönetimin transfer sürecinin uzattığını belirten Umut Meraş, “Gelen tekliflerin şahsım ve ekonomik olarak zor durumda olan kulübüm adına bu kadar umursanmayarak sürecin her geçen gün uzatılmasının başta Bursaspor camiasına sonra da bana yapılmakta olan büyük bir saygısızlık olarak görüyorum.“ dedi.

15/21
LUCAS SILVA İDDİASI

Star'ın haberine göre; yeni sezonun startını şampiyonluk parolasıyla veren ve bu uğurda tüm imkanlarını seferber eden Fenerbahçe'nin yeni bombası Lucas Silva olacak. Transfer döneminde kadrosuna Muriç, Rodrigues, Kruse, Emre Belözüoğlu, Deniz Türüç gibi önemli isimleri katan Sarı-Lacivertliler'in Real Madridli ön libero Lucas Silva transferinde de önemli mesafe kat ettiği öğrenildi.

16/21
Kanarya, Audi Cup'ta üçüncülük maçında karşılaştığı Real Madrid ile Brezilyalı oyuncu için ilk görüşmeyi yapmıştı. Son 3 sezonu Cruzeiro'da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncuyu yeniden kiralamak için Kanarya'ya yeşil ışık yakan İspanyol ekibi ile devam eden görüşmelerin de olumlu geçtiği ve 1-2 gün içinde sonuç alınabileceği ifade edildi. Fenerbahçe, ilk olarak 3.5 milyon euro isteyen Silva'yı da senede 2.5 milyon euroya ikna etti.

17/21
Mukaveleye satın alma opsiyonunun da konacağı ancak, bu konuda taraflar arasında henüz net bir mutabakatın sağlanmadığı da vurgulandı.

18/21
Lucas Silva, kiralık olarak görev yaptığı Cruzeiro'da 3 sezonda 107 maça çıkarken 3 gol attı, 3 de asist yaptı.Lucas Silva, Brezilya'nın genç milli takımlarında 10 maça çıkıp, 2 de gol attı ancak A Takım seviyesinde oynayamadı. Asıl mevkisi ön libero olan Sambacı, 10 numara da da görev yapabiliyor.

19/21
ZAJC İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Miha Zajc için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Empoli'den 3.5 milyon euroya alınan Sloven oyuncu, Kruse transferi sonrası kendisinin yedek kalacağını söylemişti.

20/21
Yeni sezonda ilk 11 şansı düşük olan Zajc'ı satma kararı alan Fenerbahçe, bu oyuncu için 9 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Sarı-lacivertliler, bu rakamı ödeyecek kulübe evet cevabı verecek.

21/21
Fenerbahçe'de geçen sezonun ikinci yarısında 10 maça çıkan Miha Zajc 2 gol attı. Sarı-lacivertli takımla kamp çalışmalarını sürdüren Miha Zajc'ın 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol