Deniz Türüç: “Hayalimi gerçekleştirdim“
06.08.2019 - 00:10
1/12
Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan transferi Deniz Türüç, Hollanda basınına geniş bir röportaj verdi ve transfer sürecinden bahsederken, hedeflerine de değindi.

2/12
“FARKI HEMEN HİSSETTİM“

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra yapılan videolarda, sosyal medya takipçilerinde, bana gelen mesajlarda hemen farkı hissettim. Sonra takım arkadaşlarımla, teknik direktörümz Ersun Yanal ve başkan Ali Koç ile buluştum. Çok telaşlı bir dönem geçti.

3/12
“FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK“

Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada bu böyle. 25-30 milyon taraftarı var, bu gerçekten çok büyük.

4/12
“HAYAL KURDUĞUM YERDEYİM“

Tesisleri görünce de farkı anlıyorsunuz. İdman sahası, spor salonu, kalp ritmini ölçen makineler... Daha çok devam edebilirim. Her şey takip ediliyor. Ne kadar mesafe koşuyorsun, ne kadar sprint atıyorsun. Ben burada oynadığım için gururluyum, hayalini kurduğum yerdeyim.

5/12
“KARİYERİM PLANLANDI“

Geçen sezon da teklifler vardı ancak Kayserispor'da devam etmem gerektiğini biliyordum. Kariyerime bakarsanız, kademe kademe adımları görürsünüz, planlandığını fark edersiniz.

6/12
“ZAMANLA İYİ OLDUM“

Bu sezon, “artık hazırım“ dedim. Daha fazla tecrübe kazanmak için kaldım. Milli Takım'a da gittim ve böylece daha büyük bir takıma daha büyük bir adam olarak geldim. Başarılı oldum, tecrübelendim ve zamanla daha iyi bir futbolcu oldum.

7/12
“EN BÜYÜKLERDEN BİRİNDEYİM“

Milli Takım'da birkaç maçta oynadım ancak kulüp faktörü çok önemli. Türk Milli Takımı'nda oynadığınızda, büyük bir takıma transfer olma ihtimaliniz daha da artıyor. Artık en büyük kulüplerden birindeyim, daha fazla gelişip, daha iyi bir futbolcu olmak istiyorum. Kayserispor'da kaptanlığa kadar yükselmiştim.

8/12
GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDI MI?

Fenerbahçe teklif yaptığında, benim için karar vermesi kolay oldu. İsteyen birkaç takım vardı. Bir noktada tercih yapmalısınız ve bunun doğru tercih olduğunu düşündüm. Bu benim hayalimdeki transferdi. Sadece benim için değil, sanırım herkes için doğru olan buydu.

9/12
“BU DEĞİŞİMİ YAŞADIM“

Büyük takımda idmanlarda daha yüksek tempo var ve farklı bir idman metodu mevcut. Bu benim gelişimim için önemli. Seviye farklı ancak, çok aceleci değil. Kendini kanıtlamak zorundasın. Go Aheada Eagles'tan Kayserispor'a yaptığım transfer çok daha büyük bir adımdı, yani ben bu değişimi daha önce yaşadım.

10/12
“KESİN ŞAMPİYON OLMALIYIZ“

Fenerbahçe önemli transferler yaptı. Ligi bilen, tecrübeli oyuncular geldi. Bu sezon kesinlikle şampiyon olmalıyız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim her şeyin iyi olacağı yönünde inancım var.

11/12
“BENİM AMACIM OYNAMAK“

Garry Rodrigues, Victor Moses ve Max Kruse ile rekabette olacağım. Yeni bir kulübe gittiğinde, her şeye sıfırdan başlarsın. Oynamak için gelişmek zorundasın. Benim amacım oynayan bir oyuncu olmak, şu ana kadar her yerde başarılı oldum.

12/12
“BİRÇOK KİŞİNİN İNANMASI LAZIM“

Kendime her zaman inanıyordum ancak senden önce birçok kişinin transfer için sana inanması lazım. Burada başarılı olup olamayacağım bir soru işareti ancak olursa, kariyerimdeki önemli bir başarıyı daha gerçekleştirmiş olacağım.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol