Kjaer transferinde son durum! Fenerbahçe'ye Türkiye'den rakip...
04.08.2019 - 11:23
1/11
Yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin, eski futbolcusu Simon Kjaer'i yeniden kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönüyor mu? Son gelişmeler şu şekilde:

2/11
Fenerbahçe'de gözler transferde

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de gözler gerçekleştirilecek transferlere çevrildi.

3/11
Simon Kjaer transferi gündemde

Başkan Ali Koç'un 2-3 transfer yapacaklarını açıklamasının ardından sarı-lacivertlilerin stoper pozisyonu için düşündüğü Simon Kjaer yeniden yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

4/11
Başakşehir, Kjaer transferi için devreye girdi

Sevilla forması giyen Danimarkalı futbolcu için devreye Medipol Başakşehir'in girdiği iddia edildi.

5/11
Kjaer'in menajeri Başakşehir ile görüştü

30 yaşındaki futbolcunun menajerinin Başakşehir ile de bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

6/11
Kjaer'in maliyeti ne kadar?

Geçen sezon Sevilla'da 30 maçta 2016 dakika görev alan Simon Kjaer'in transferi için en büyük problemlerden birinin de oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro olan maliyeti olduğu ifade ediliyor. (Akşam)

7/11
Kjaer'in durumunu değerlendiren Sevilla Sportif Direktörü Monchi, “Kjaer şu an takımın bir oyuncusu. Çok neşeli bir insan ve harika bir oyuncusu. Transferin bitmesine daha çok var ve sahip olduğumuz oyuncuları karlı bir şekilde elden çıkarmaya çalışacağız.“ şeklinde konuşmuştu.

8/11
Avrupa medyasında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe’nin uzun süredir görüştüğü Kjaer, önümüzdeki sezon Sevilla’da kalmak istemediği belirtilmişti.

9/11
Fransız basını, Ligue 1 ekiplerinden Monaco'nun Kjaer'le bir süre ilgilendiğini yazmıştı.

10/11
AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak, “Sevilla gelecek sezon Kjaer'i kadrosunda düşünmüyor. Ancak Kjaer verdiği bir söyleşide takımda kalmak istediğini söylemişti ama teknik heyet onunla aynı fikirde değil. Fenerbahçe daha önce oynadığı bir kulüp.“ yorumunu yapmıştı.

11/11
Stoper eksiği bulunan Fenerbahçe, Simon Kjaer'le beraber o bölgeye Huddersfield'dan Zanka ve Roma'dan Aleksandar Kolarov'u düşünüyor. Stoper de oynayabilen Kolarov ise transferde öncelik durumda. Fenerbahçe'nin Kjaer, Zanka ve Kolarov üçlüsünden kaçının transferini bitirebileceği ise merak konusu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol