Transferde dev kapışma!
03.08.2019 - 19:16
1/13
Yeni sezon için iddialı kadrolar oluşturmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray; Vedat Muriqi ve Deniz Türüç'ten sonra bir yıldız için daha karşı karşıya geldi.

İşte transferin ayrıntıları:

2/13
Yaz ayı transfer sezonu başlar başlamaz adı sık sık Fenerbahçe ile anılan ve ön anlaşma dahi yapıldığı kaydedilen yıldız oyuncu için Galatasaray devreye girdi.

3/13
Kaliteli bir orta saha arayışına çıkan iki ezeli rakip, ilgilendikleri yıldızlardan olumlu dönüş alamayınca rotayı o isme çevirdi.

4/13
Şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe, 2020 kadrosunu büyük ölçüde tamamlarken, kalan son eksik parçalar için de yoğun çaba veriyor.

5/13
O eksiklerden en önemlisi ön liberoda görev alacak defansif bir orta saha oyuncusu.

6/13
Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray da 3. kez üst üste kupaya uzanmak ve Avrupa kupalarına damga vuracak bir başarı için hummalı bir koşturmaca içinde.

7/13
Sarı kırmızılılar, Falcao transferinde sona yaklaşırken takımın en önemli eksik parçası 6 numara konumunda.

8/13
Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, aynı pozisyon için görüştüğü isimlerden istediği sonucu alamazken, aynı oyuncu üzerinde birbirlerine rakip oldular.

9/13
Özellikle de transfer sezonunun başından bu yana adı Fenerbahçe ile anılan yıldız için bu kez Galatasaray da devrede. Kanarya da gözdesi için yeniden hamle yapacak.

10/13
Fotomaç'ta yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Benfica'da 32 maçta oynayan ve gol-asist yapamayan Fejsa'nın, yerini 19 yaşındaki genç yetenek Florentino'ya kaptırdığı belirtildi.

11/13
Tecrübeli teknik direktör Bruno Lage'nin oyuncusuna takımdan ayrılması için izin verdiği, Fejsa'nın menajeri Ramadani'nin kısa bir süre içerisinde yeniden Fenerbahçe ve Galatasaray arasında mekik dokuyacağı ifade edildi.

12/13
Gabriel, Samaris, Florentino gibi futbolcuların arkasında kalan Fejsa, 23 kez Sırbistan Milli Takımı'na seçilirken, 30 yaşındaki isim skor anlamında (3) ise gerilerde.

13/13
Benfica'nın orta sahada 3 alternatifinin olması Sırp futbolcuyu Süper Lig devlerine yaklaştırdı.

Diğer Haberler
Fenerbahçe 4 kupada da istediğini alamadı
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kendi efsanesini yazıyor!
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Yukatel Kayserispor
12.05.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol