Deniz Türüç'ün ardından 4 transfer bombası daha
03.08.2019 - 11:48
1/6
Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transferde şaha kalktı. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağı tahmin edilen Sarı-lacivertliler son olarak Kayserispor'un yıldızı futbolcusu Deniz Türüç için Kayserispor ile anlaşma sağladığını duyurdu. Yıldız futbolcu için Kayserispor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Deniz ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

2/6
Taraftarların beklentisi ise yakın zamanda defans hattına transfer yapılması. Audi Cup'ta Bayern Münih ve Real Madrid ile karşılaşan Fenerbahçe 180 dakikada kalesinde 11 gol gördü. Defans hattının sıkıntılı yapısı yönetimi hemen harekete geçirdi. Fenerbahçe lig başlamadan en az 2 savunma oyuncusunu kadroya katmayı planlıyor.

3/6
Stoper mevkisi için uzun süredir gündemde olan Zanka yakın zamanda imza atabilir. Akşam'ın haberine göre Fenerbahçe, Huddersfield forması giyen 29 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağladı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahç Premier Lig ekibiyle masaya oturup 3 milyon Euro'luk teklifte bılundu. Ada ekibinin Zanka'nın gidişine onay vereceği iddia ediliyor. Yıllık 2 milyon Euro'yu kabul eden Danimarkalı yıldızın takımını iptal edip imza atacağı konuşuluyor.

4/6
Fenerbahçe, Kolarov transferinde de uzun süren çabalarının ardından mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki dünya yıldızı için Roma kulübüyle anlaştığı ortaya çıktı. Roma'yı bu transfer için menajer Mirsad Türkcan ikna etti.

5/6
Vedat Muriç'in ardından forvete bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe rota yeniden Moting. Sarı-lacivertliler Moting'in forma giydiği PSG ile masaya oturdu ve pazarlıklara başladı. Yönetim Fransız kulübünün 4 milyon Euro'luk transfer ücreti istemesi üzerine kiralık formülü devreye sokuldu.

6/6
Bayerm Münih maçında sakatlanan Hasan Ali Kaldırım'ın en az 6 hafta (yaklaşık 1.5 ay) sahalardan uzak kalacak olmasının ortaya çıkmasının ardından sol bek arayışına geçen Fenerbahçe için 2 ismin ön plana çıktığı belirlendi. Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun ikinci yarısında Çaykur Rize'de müthiş bir performans ortaya koyan Dario Melnjak ile Beşiktaş'ın da listesinde olan Bursasporlu Umut Meraş'ı gündemine aldı. Yönetimin Melnjak ya da Umut'la sol bek sorununu çözmeyi planladığı öğrenildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol