Fenerbahçe'de transfer haftası
03.08.2019 - 11:44
1/4
Deniz Türüç transferini sonlandıran Fenerbahçe’de yeni hafta son derece hareketli geçecek. Sarı-Lacivertliler, bitme aşamasındaki Zanka’yı İstanbul’a getirecek. Yönetimin bir diğer hedefi de iyice uzayan Aleksandar Kolarov transferine son noktayı koymak.

2/4
Yeni sezon öncesi transfer dönemi 17 Haziran’da başladı. Sarı- Lacivertliler, yaklaşık 1.5 aylık süreçte 7 ismi kadrosuna kattı. Bir süredir sessiz kalan Fenerbahçe, yeni haftayla birlikte transfer çalışmalarında yeniden gaza basacak. Audi Cup’ta takımın eksiklerinin net birşekilde görülmesinin ardından öncelik savunma takviyelerine verildi.

3/4
Zanka, Sivas’ta sahada!

Sarı-Lacivertliler’in yeni haftada İstanbul’a getirecekleri ilk ismin Mathias ‘Zanka’ Jorgensen olması bekleniyor. Huddersfield ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Ufak pürüzlerin gidirlmesi için temaslar sürüyor. Danimarkalı savunmacıyla da el sıkışıldı. Zanka’nın önümüzdeki haftanın ilk günlerinde İstanbul’da olması bekleniyor. Hedef, 10 Ağustos’ta Sivasspor ile oynanacak Cumhuriyet Kupası’nda 29 yaşındaki stoperi sahaya çıkarmak.

4/4
Roma’ya teklif yükselecek

Fenerbahçe’de Aleksandar Kolarov için yürütülen süreç fazlasıyla uzadı. Roma ile bir türlü orta yol bulunamadı. Ancak yönetim, Sırp yıldızı kadroya katmak için her türlü fedakârlığa hazır. Vissel Kobe’nin araya girmesi de vites artırılmasına neden oldu. Kolarov ile anlaşan Sarı-Lacivertliler, Roma’ya yaptıkları 3 milyon Euro’luk teklifi 5 milyon Euro’ya yükseltmeye hazır.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol