Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri!
21.07.2019 - 14:00
1/8
Fenerbahçe transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor... Mehmet Topal'ın yerine ön libero arayan Fenerbahçe'nin gündeminde Luiz Gustavo, Victor Wanyama ve Sami Khedira var... Napoli ile anlaşan Eljif Elmas eşyalarını topladı... Sarı lacivertliler, Umut Meraş için Bursaspor'a teklifini yaptı... Ve geçen sezonun transfer fiyaskosu Fenerbahçe'nin elinde kaldı! İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

2/8
YENİ MEHMET TOPAL EL YAKIYOR

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler şu ana kadar kadrosuna 7 futbolcu kattı. Vedat Muriqi, Garry Rodrigues, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Allahyar Sayyadmanesh, Altay Bayındır ve Murat Sağlam ile takımı güçlendiren Fenerbahçe'de sıradaki transfer hedefi 6 numara takviyesi üzerine kuruldu.

3/8
LUİZ GUSTAVO 9 MİLYON EURO

Mehmet Topal'ın ayrılığı sonrası bu mevki için gaza basılırken, Fejsa transferinden scout ekibinin olumsuz raporu sonrası vazgeçen Kanarya, Marsilya'dan Luiz Gustavo ve Tottenham'dan Victor Wanyama için girişimlerine devam ediyor. 31 yaşındaki Gustavo için Fransız ekibi kapıyı 9 milyon Euro'dan açtı ancak Fenerbahçe maksimum 5 milyon Euro verebileceklerini iletti.

4/8
VİCTOR WANYAMA 10 MİLYON EURO

Bu noktada görüşmeler tıkanırken başkan Ali Koç'un gönlünde yatan ismin Wanyama olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezon 22 maçta sadece 982 dakika forma giyebilen oyuncunun takımdan ayrılması gündemde. Sportif direktör Comolli geçmişte görev yaptığı Tottenham'a 28 yaşındaki ön libero için istedikleri bonservisi sordu ve '10 milyon Euro' yanıtını aldı. Comolli'nin bu transferde eski kulübüyle ilişkilerini kullanarak maliyeti aşağı çekmeye çalışacağı kaydedildi.

5/8
İTALYANLARDAN KHEDİRA İDDİASI

Bu arada İtalyan basınında yer alan habere göre 32 yaşındaki Khedira'nın Juventus kadrosunda düşünülmediği ve taliplerinin arasında Fenerbahçe'nin de olduğu ifade edildi.

6/8
ELJİF BAVULU TOPLADI, 18 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Sarı-lacivertlilerin transferi için İtalyan ekibi Napoli ile anlaşmaya vardığı Eljif Elmas eşyalarını topladı. Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki genç orta sahasının arkadaşlarıyla da vedalaştığı ve iki gün içerisinde Napoli'ye giderek sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi. F.Bahçe bu transferden 15+3 milyon Euro kazanacak. Eljif ise yılda 1.5 milyon ücret alacak.

7/8
UMUT MERAŞ PAZARLIĞI

Bursaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de müsabaka öncesi transfer görüşmesi vardı. Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Comolli, Beşiktaş'ın da istediği 24 yaşındaki sol bek Umut Meraş için Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan ile masaya oturdu. Yeşil-beyazlılara milli futbolcu için 1 milyon Euro + bir futbolcu teklifiyle giden Comolli ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. Erdoğan, Bursaspor yönetimiyle teklifi görüşeceklerini ve yanıtlarını ileteceklerini belirtti.

8/8
REYES ELDE KALDI

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Porto'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak sergilediği kötü performans sonrası devre arasında Leganes'e kiraladığı Diego Reyes henüz takım bulamadı. 26 yaşındaki oyuncunun menajeri yaptığı tüm görüşmelerden şu ana dek olumlu bir sonuç alamadı. Meksikalı oyuncu için ülkesinin basınında çıkan haberlerde oyuncunun altyapısından yetiştiği Club America takımına dönmek istediği belirtildi.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol