Fenerbahçe'de çıkmaz sokak! 42.3 milyon TL çöpe gitti
10.06.2019 - 12:58
1/8
Dış transferde olumlu adımlar atmak isteyen Fenerbahçe, ilk olarak iç transferdeki sorunları çözmek zorunda...

2/8
Şu anda mevcut kadroda Carlos Kameni, Diego Reyes, Michael Frey ve Alper Potuk gibi gelecekleri olmayan ve sözleşmeleri gereği kulübün elini kolunu bağlayan isimler var. Bu oyuncuların performans olarak düşük seviyede olmaları da bir başka sorun.

3/8
Herhangi bir taliplinin çıkmaması karamsar bir tablo oluşturuyor. UEFA ile Finansal Fair Play kriterleri konusunda görüşen sarı-lacivertliler, özellikle bonservisle bir oyuncuyu transfer etmek isterse, mutlaka kadrosundan bir ismi satmak durumunda.

4/8
Kameni, Frey, Diego Reyes ve Alper’in satışı ilk planda düşünülen hedef. Özellikle Frey ve Reyes’in elden çıkarılabileceği düşünülüyor.

5/8
Alper Potuk’un ise bir transferde takasta kullanılıp, ödenecek bonservisin daha az olması amaçlanıyor.

6/8
Kameni konusu ise bir muamma yaratıyor. Yılda 2.2 milyon euroya yakın para kazanan Kamerunlu kalecinin sözleşmesi Haziran 2020’de bitiyor. Sözleşme feshedilmesi halinde 35 yaşındaki kaleciye alacaklarının ödenmesi gerekiyor. Fakat henüz daha somut bir adım atılamaması işleri zorlaştırıyor.

7/8
6.4 milyon euro (42.3 milyon TL) maaş

Kadroda düşünülmeyen dört futbolcu; Carlos Kameni, Michael Frey, Diego Reyes ve Alper Potuk için ödenen yıllık maaş miktarı 6.4 milyon euroyu buluyor. Michael Frey yılda yaklaşık 700 bin euro kazanırken, Diego Reyes’e 1.5 milyon euro veriliyor.

8/8
Carlos Kameni de 2.2 milyon euroya yakın bir meblağ alırken, Alper Potuk’a da yaklaşık 2 milyon euro harcanıyor. Fenerbahçe’de Frey ve Reyes bu sezon başı transfer edilirken, Kameni, 2017-18 sezonu başında kadroya katıldı.Alper Potuk ise 2013-14 sezonu başında geldi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol