Canlı yayında Gianluigi Buffon'u açıkladı!
08.06.2019 - 14:27
1/7
Geçtiğimiz yaz 17 yıl formasını giydiği Juventus'tan ayrılarak Fransız devi Paris Saint Germain'in yolunu tutan efsanevi kaleci Gianluigi Buffon, birkaç gün evvel PSG'ye veda etmişti.

2/7
İtalya'da yayın yapan Sky Sport kanalı ise resmi internet sitesi aracılığıyla yayınladığı haberde 41 yaşındaki eldivenle ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu duyurmuştu.

3/7
Bonservisi elinde olan dünyaca ünlü file bekçisinin Sarı Lacivertliler'e gelme ihtimali futbol kamuoyunda büyük bir yankı uyandırırken Buffon'un adının geçtiği bir başka kulüp olan Fluminense cephesinde çok konuşulacak bir açıklama geldi.

4/7
Brezilya kulübünün başkanlığına aday olan Mario Bittencourt, seçimlerden önce TV Bandeirantes adlı bir kanalda katıldığı programda Buffon'un kendilerine önerildiğini şu cümlelerle açıkladı:

5/7
“Şu anda birtakım araştırmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de herkesin bildiği gibi yurt dışından bizimle çalışmak için resmi teklifte bulunan bir spor ekipmanı markasıyla ilgili.“

6/7
“Söz konusu firma, bize önerdiği pakette Buffon'u da takıma getirme imkanları olduğunu iletti. Biz de kendilerine verdiğimiz cevapta bunun son derece enteresan olabileceğini söyledik.“

7/7
PSG ile bu sezon 25 maçta görev yapan Buffon ile ilgilenen takımların arasında Fenerbahçe ve Fluminense'nin yanı sıra La Liga devi Barcelona'nın da olduğu iddia edilmişti.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol