Fenerbahçe, sol bek transferini bitirdi
08.06.2019 - 14:17
1/5
Hasan Ali Kaldırım'ın West Ham United'a transferinin konuşulduğu günlerde Kolombiya basınından Fenerbahçe'yle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Sarı Lacivertli kulübün Kolombiya U-20 takımının sol beki Brayan Vera'nın transferini bitirdiği öne sürüldü (Fanatik).

2/5
Hasan Ali Kaldırım'ın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'a transferinin konuşulduğu günlerde Kolombiya basınından Fenerbahçe ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

3/5
Ülkede yayım yapan Mistica Deportivo adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Sarı Lacivertli kulüp, Kolombiya ligi ekiplerinden Leones FC'de forma giyen Brayan Vera'nın transferini bitirdi.

4/5
Haberde 20 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu olacağı ve bu transfer sayesinde kariyerinde ilk kez bir Avrupa kulübünde forma giyeceği ifade edildi.

5/5
Genç yetenek, ülkesi Kolombiya'nın dün çeyrek finalde Ukrayna'ya elendiği FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda da forma giymişti. Turnuvadaki tüm maçlara ilk 11'de başlayan Vera, performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden olmuştu.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol