Damien Comolli'den Başakşehir sürprizi! Kimin için geldi?
24.05.2019 - 21:48
1/11
Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Deivid de Souza, Başakşehir-Alanyaspor mücadelesini tribünden takip etti.

2/11
Alanyaspor’u konuk etti. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 18.00’de başlayan karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek görev aldı.

3/11
PSV’den kadroya dahil edilen 28 yaşındaki oyuncu, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi tribünden takip etti.

4/11
Maça saatler kala transferi açıklanan Behich kendisini Başakşehir’e bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra soluğu tribünlerde aldı.

5/11
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen hafta Galatasaray ile oynanan maça göre ilk 11’de tek değişikliğe gitti.

6/11
Abdullah Avcı, Galatasaray karşısında forma giyen ve sakatlığı nedeniyle bu maçta kadroda yer almayan Emre Belözoğlu’nun yerine Stefano Napoleoni’ye ilk 11’de şans verdi.

7/11
Medipol Başakşehir’de sakatlıkları bulunan kaptan Emre Belözoğlu, Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, Senegalli golcü Demba Ba, Emmanuel Adebayor ve Arda Turan, maç kadrosuna alınmadı.

8/11
Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle oynayamadığı Başakşehir - Alanyaspor maçını tribünde başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte takip etti.

9/11
Başakşehir ile Alanyaspor arasında oynanan müsabakada tribünde Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Deivid de Souza da vardı.

10/11
Maçı tribünlerden takip eden ikilinin son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan İrfan Can Kahveci’yi izleyip rapor tuttuğu gözlendi.

11/11
Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, bu sezon şampiyonluğa oynayan Medipol Başakşehir'in yetenekli ismi İrfan Can için kısa süre içerisinde resmi olarak temaslara başlayacağı öğrenildi.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol