Menajeri resmen açıkladı! İşte Eljif'le ilgilenen kulüpler...
24.05.2019 - 18:52
1/6
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Eljif Elmas'ın menajeri, Avrupa'nın çok önemli kulüplerinin sarı lacivertli futbolcuyu izlediğini açıkladı. Manchester City, Borussia Dortmund ve Borussia Monchengladbach gibi takımların Eljif ile ilgilendiğini belirten menajer Tomovski, Napoli iddiaları hakkında da konuştu.

2/6
Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı 19 yaşındaki Eljif Elmas, oynadığı futbolla kısa sürede Avrupa’nın önde gelen takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.

3/6
Bu sezon sarı lacivertli formayla 39 maça çıkan ve 3 gol atan Elmas, başta Galatasaray derbisi olmak üzere kritik maçlardaki oyunuyla taraftarın sevgilisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

4/6
Eljif Elmas'ın performansından etkilenen üç kulüp!

İtalya ve İngiltere’den önemli kulüplerin izlediği oyuncu hakkında konuşan menajeri Petar Tomovski, “Serie A’ya çok uygun bir oyuncu ve şu anda forma giyebilecek durumda. Manchester City, Borussia Monchengladbach ve Borussia Dortmund beni aradı. Üç kulüp de oyuncuyu izlemiş ve oldukça etkilenmiş” ifadelerini kullandı.

İtalyan basınına konuşan menajer Tomovski, “Inter Başkanı Giuseppe Marotta’nın Elmas için Goran Pandev’i aradığını biliyorum. İngiltere ve Almanya’dan başka takımlar da onunla ilgileniyor.” dedi.

5/6
Öte yandan Napoli’nin ilgisinin olup olmadığı sorusuna yanıt veren Tomovski, “Napoli? Özel bir ilgileri olup olmadığı hakkında bilgim yok” şeklinde konuştu.

Sezon başında Rabotnicki’den 300 bin Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer olan Elmas’ın serbest kalma maddesi ise 23 milyon Euro.

6/6
Fenerbahçe yönetimi yıllık 700 bin Euro maaş alan Elmas’a yeni sözleşme imzalatarak 2022’de bitecek olan sözleşmesini 2024’e kadar uzatmayı planlıyor. Elmas’ın serbest kalma maddesi de arttırılacak.

Öte yandan Makedonya Milli Takımı formasını 10 kez giyen Elmas, son oynanan Litvanya maçında iki gol atmıştı. (Skor)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol