Spor yazarlarından Erzurumspor-Fenerbahçe yorumu!
21.05.2019 - 12:13
1/11
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin deplasmanda BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

2/11
SOLDADO BİLE İNANMADI(ERMAN TOROĞLU)

Düşünebiliyor musunuz, F.Bahçe takımı Erzurum'a düşte hattında gelseydi ne olurdu? Ne muazzam bir maç seyrederdik! Çünkü rahatlamış F.Bahçe böyle oynuyorsa, stresli F.Bahçe nasıl olurdu acaba? Erzurumspor düşme hattında... Maç boyunca 6-7 pozisyon yakalıyor ancak atamıyorlar. Bir penaltı var, verilmesi çok zor pozisyon! Soldado bile penaltıya inanmadı. Pozisyon hakemin gözünün önünde oldu ama görmesine rağmen vermedi; VAR çağırdı, izledi ve verdi! Peki; büyük takımlardan biri olmasaydı da, diğer takımlardan biri olsaydı, Koray Gençerler bu pozisyonda orta hakemi çağırır mıydı acaba? Eğer 'çağırırdım' derse ben de ona 'Nah çağırırdın' derim..

3/11
ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAKSA...(ERMAN TOROĞLU)

F.Bahçe takımı yine iyi futbol oynamadan kazandı. Rakibine de bol bol gol pozisyonu verdi. Seneye şampiyonluğa oynayacağız diyorlar ama bu nasıl olacak bilemiyorum.. F.Bahçe'de ise dün akşamki kadrodan seneye kaç kişi kalır?
F.Bahçe şampiyonluğa oynayacağım derse, dünkü kadrodan yeni kadrosuna kaç kişi girer acaba? Artık işler öyle eskisi gibi kolay değil. Son olarak, “Hakem nasıldı?“ derseniz; kendi gözüne inanmayıp 'VAR'a inanan bir hakeme, ben inanmam!.

4/11
HAKKINI YEMEMEK GEREK(GÜRCAN BİLGİÇ)

Ersun Yanal sürekli önümüzdeki yılın güçlü takımından bahsediyor. Evet; transferler yapacaklar, takımın yarısını değiştirecekler. İyi sonuçlar da gelebilir peşinden. Ama Ersun Hoca, bize ne oynatmak istediğinin ipucunu vermedi hiç.. Yine de hakkını yememek gerekir. Erzurum, sahasında her rakip için kabus olmuşken, uzaktan şutlar veya duran toplar dışında kendine pozisyon üretemedi. Top ayağındayken eleştirdik ama, Tolgay'ın özellikle her açığı kapattığını, kademelere doğru girdiğini de belirtelim..

5/11
GÜVENSİZLİK DİBE ÇEKİYOR(GÜRCAN BİLGİÇ)

Geriye düşmesiyle birlikte Hamza Hoca tüm riskleri de aldı. İki ofansif hamle yaptı. Karşılığında gelen Ayew ve Ekici hamleleri, boş alanları değerlendirmek içindi. Yine de skoru koruma kaygısı, hücuma cesaretle gitmenin önüne geçti. Kaliteyi eleştiriyoruz ama bir yerde empati yaparsak, bu oyuncuların içine yerleşen “güvensizlik“ hepsini dibe çekiyor. Fenerbahçe için ilk altı hedefini sıcak tutan tutan, son haftaya da amaç getiren galibiyetti..

6/11
LEFTER'İN KEMİKLERİ SIZLIYOR(EMRE BOL)

Hey gidi hey! Nereden nereye geldi Fenerbahçe... Lefter Küçükandonyanis ismi verilen sezonda küme düşmemeye oynadılar. Hiç bir hafta şampiyonluğu hayal bile edemeden geçen koca bir sezon... Lefter'in kemikleri sızlıyor! Erzurumspor karşına çıkan takımda önümüzdeki yıl kadroda olmayacak birçok oyuncu bulunuyor. Hemen hepsi kafalarında gelecek kaygısıyla oynadı..

7/11
ARTIK ŞAHİN GEREK(EMRE BOL)

Fenerbahçe küme düşmemek için çırpınan rakibinin durumuna değil, kendi işine baktı. Olması gerektiği gibi... Sıkıntıda olan diğer takımların durumlarına saygı göstermek açısından önemliydi. Artık sezonun sonuna geldik. Bundan sonra yapılacak şey; gelecek sezonun güçlü temellerini atmak olmalıdır. Artık Fenerbahçe taraftarının dayanacak gücü kalmadı. Sahada rakiplerini deviren, yönetim de ise konuşunca ortalığı sallayacak yöneticiler olmalı. Mevcut yönetim güvercin dolu oysa artık şahin gerek! Yoksa rakiplerin kupalarını saymaya devam edersiniz.

8/11
VAZİFESİNİ YAPTI(İLKER YAĞCIOĞLU)

Son haftaların flaş ismi Isla, diğer maçlar kadar olmasa da yine sahanın iyilerindendi. Soldado da üzerine düşeni yaptı diyebilirim. Suat Arslanboğa'nın poziyondan 2.5 dakika sonra VAR'a gidip verdiği penaltı kararı doğruydu. Burada yanlış olan VAR'ın devreye girmesi için bu kadar uzun süre geçmesiydi. Fenerbahçe bu sezon ilk defa 3'te 3 yaparak ve rakibin durumuyla ilgilenmeden 90 dakika mücadele eden Fenerbahçeli oyuncular vazifesini yaptı. Büyük takım refleksi yeniden doğmaya başladı..

9/11
CİDDİ TAKVİYELER ŞART(OKTAY DERELİOĞLU)

Fenerbahçe çok iyi bir oyun oynamamasına rağmen rahatlığı ve tecrübesiyle maçı koparmayı bildi. Sarı-Lacivertliler'in 3'te 3 yapması moralini de tazeledi ve kötü giden sezonun izlerini az da olsa silme yolunda bir adım attı. Fenerbahçe'de sezonun değerlendirmesi mutlaka yapılacaktır ama şampiyonluk için kadroya ciddi takviyeler şart. Şansını mucizelere bırakan Erzurumspor ise bu kadrosuna birkaç nokta atışı yaparsa yeniden Süper Lig'e yükselebilir..

10/11
ZORA SOKULDU(SERDAR ALİ ÇELİKLER)

Cocu'nun Konya'da aldığı 1-0'lık galibiyetten sonra, İstanbul sınırları ötesindeki ilk 3 puanını aldı F.Bahçe. İlk devre de belliydi rakibin güçsüzlüğü ve kalite eksikliği ama F.Bahçe de birşey oynamıyordu. Sonra Erzurum'un mecburi doldur boşaltı ve F.Bahçe'nin kenarda bir hocaya kafayı yedirtecek derecedeki beceriksiz kontraları ile geçti. Çok net 3-0 bitecek maç zora sokuldu.

11/11
ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLAMALI(SERDAR ALİ ÇELİKLER)

Sonuçta bu maçta yapabileceğim fazla bir eleştiri yok. Galibiyet her zaman her şartta iyidir. Ersun Yanal'a sadece şunu sormak istiyorum: Ayuv denen isimden gerçekten ne bekliyorsun hocam? Fenerbahçe bu lanet olası sezon bittikten sonra hemen transferlerini bitirmeye başlamalı. Bu Zajc denen Sloven Salih Uçan'ı bulanlarla değil; gerçekten işi bilenlerle çalışmalı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol