Erman Toroğlu'ndan flaş iddia!
21.05.2019 - 04:18
1/6
Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

2/6
BB Erzurumspor - Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Erman Toroğlu, mücadeleki hakem kararlarını ve tartışmaları pozisyonları yorumladı.

A Spor'da Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gündemini değerlendiren Toroğlu'nun sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

3/6
'Comolli'nin yetkisi Yanal'ın üzerindedir'

Bence Fenerbahçe'de şu anda hala bir sistem yok. Comolli orada ne iş yapıyor, Ersun Yanal ne iş yapıyor? Ben tahmin ediyorum, Ersun Yanal'ın suratından görüyorum. Ersun Yanal'ın suratı çarşamba pazarı gibi. Onu ne kadar dinliyorlar. Bir defa Ersun Yanal sınıfta kaldı. Ali Koç, Ersun Yanal'ı eritti. Bence orada biraz akıllı hareket etti. Çağırdı, 'Al kardeş, yürüyeceksen yürü. Ben getirdim, sana karşıydım, seyirci istiyordu, yürütemedin... Seyirci bir daha seni isteyemez.' Ali Koç olduğu sürece Comolli'nin Fenerbahçe'deki yetkisi Ersun Yanal'dan fazladır. Sonunda onun dediği olur.

4/6
'Avcı, 'Ben nerede yanlış yaptım' şarkısını dinleyecek'

Koray Gençerler çok başarılı bir hakem. Koray Gençerler'e bu hafta cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi görev verildi. VAR'la birlikte hakemlerin hata yapma lüksü kalmadı. Abdurrahim Albayrak, 'Birelerini şampiyon yapmak istiyorlar' dedi. Abdurrahim Albayrak ağzından çıkanı kulağın duymazsa böyle olur. Albayrak, şimdi Galatasaray şampiyon oldu, neden açıklama yapmıyorsun? Başakşehir hakemlerle kaybetmedi. Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı 'Ben nerde yanlış yaptım' şarkısını dinleyecek.

5/6
Emre Belözoğlu hakkında flaş iddia

Galatasaray ara transfer döneminde iki stoper aldı, çok zorlanarak iki forvet aldı. İki forvetten de tam anlamıyla fayda sağlayamadı fakat şampiyon oldu ve kasa dolacak. Bence Emre Belözoğlu gelecek sezon Milli takıma gidecek. Emre, Şenol Güneş'in ekibinde yer alacak. BB Erzurumspor - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı doğru.

6/6
Avcı sözleri

Fikret Orman, Şenol Güneş göreve gelirken Şenol Güneş, Abdullah Avcı oylamasında Avcı'yı tercih etmişti. Büyük takımlarda baskı unsuru çok önemli fakat Abdullah Avcı, Başakşehir'de yakaladığı başarıyı Galatasaray'da, Fenerbahçe'de, Beşiktaş'ta yaşasa çok farklı olurdu. İyi takım olmak ve büyük camia olmak çok farklı bir şey.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol