Yazarlardan Fenerbahçe yorumları
08.02.2024 - 09:42
1/6
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-0 yenip Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldiği maçı kaleme aldı.

2/6
“SEZAR'IN HAKKI SEZAR'A!“
ERCAN GÜVEN: Sezar’ın hakkı Sezar’a!.. Fenerbahçe, “vadedilmiş kupalara” doğru her sezon tekrarlanan “futbolun kutsal yürüyüşünde” bu kez yere sağlam basıyor… Çünkü, “başarının kurallarını” artık düstur edinmiş, eksiksiz uyguluyor. Birinci kural “korkularıyla yüzleşmek” mi; Fred”sizliğe takılıp kalmıyor, Tadic-Dzeko-Szymanski-Livakovic-Ferdi’yi hatta savunma tandemini kulübeye oturtup, öyle çıkıyor Gaziantep’teki tek maçlık son 16 Kupa turuna. Futbol profesörleri yerine doçentlerle. 25 gün önce aynı yerde aynı takım karşısında üç puana geç ve güç ulaşmasına rağmen hem de… (Milliyet)

3/6
“BATSHUAYI-DZEKO FARKINI GÖRDÜK“
GÜRCAN BİLGİÇ: İkinci yarıyı kendi sahasında geçiren, topu rakibe bırakan Fenerbahçe'yi izledik. Kazanmak öncelik oldu. Risk almak yerine, kontrol etmeyi tercih ettiler. Bu seçimde Batshuayi – Dzeko farkını da gördük. İki gol atan Belçikalı, takımın oyun kurması gerektiği anlarda gelemedi, pas köprüsü olamadı. Dün Dzeko sahada olsaydı, bir türlü takımı taşırdı, yanındakileri maçın içine alırdı. Elbette Batshuayi kadar ofsayta da düşmezdi. İrfan Can Eğribayat'ın hakkını yemek olmaz. Takımı tur yolunda tuttu. Penaltı dışında da iki-üç kurtarışı vardı. Zor maçı kolay haline getirdi. (Fotomaç)

4/6
“GÜLE OYNAYA ELEYEREK CEVAP VERDİ“
İLKER YAĞCIOĞLU: Dün geceki maçın skordan bağımsız başka bir anlamı daha vardı. O da Sumudica'nın İsmail Kartal hakkında yaptığı küstahça açıklamalara saha içinde bir kez daha cevap verilmesi mecburiyetiydi. Sarı-Lacivertliler de teknik direktörlerine yapılan bu saygısızlığı Gaziantep FK'yı güle oynaya eleyerek cevaplamış oldu. (Takvim)

5/6
“ÇOK PROFESYONEL“
ENGİN VEREL: Dün benim dediğim gibi Batshuayi kupa maçı olması nedeniyle ilk 11'deydi. Daha ilk yarıda 2 gol atarak, şansını iyi değerlendirdi. Belçikalı golcü sadece dün değil, önceki maçlarda da çok verimli oldu. Rakamlar bunu net şekilde ortaya koyuyor. Michy Batshuayi bence bundan sonraki dönemde de İsmail Kartal'ın düğümlenen maçları çözmek için elinde en önemli anahtar olarak kalmaya devam edecek. Bu arada Belçikalı oyuncuyu sezon başından beri pek çok isteyen oldu. Hâlâ da isteyenler var ama o Fenerbahçe'de kalıp, başarıda pay sahibi olmak istiyor. İlk 11 oynayamamasına ragmen sabırla görev beklemesi, iş başa düşünce de elinden geleni yapması ne kadar iyi profesyonel olduğunu ortaya koyuyor. (Akşam)

6/6
“BÜYÜK KULÜP OLMAK BÖYLE BİR ŞEY“
HİLMİ TÜRKAY: Takım olarak yine iyi futbol oynadılar. Herkes yıldızlaştı. G.Antep erken havlu attı. Batshuayi kupa golcüsü. Attıkça atıyor. Şu an Dzeko’dan daha etkili. İrfan Can Eğribayat için yedek kaleci ifadesini kullanmak istemiyorum. Anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Bonucci çok akıllı transfer. F.Bahçe taraftarı Kadıköy’ü aratmadı. Hep destek tam destek. Bu maç da geride kaldı. Trafik yoğun. Ligde rakip pazar günü Alanyaspor. Tribünler 50 bini bulur. Büyük kulüp olmak böyle bir şey. (Cumhuriyet)

Diğer Haberler
İsmail Yüksek'ten kötü haber
İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilki başardı
İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi tercih etme sebebini açıkladı
Dusan Tadic'ten şampiyonluk sözleri...
Derbinin kazananı Fenerbahçe!
YDK Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu.
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Gelecek maçımız
Konyaspor
Fenerbahçe
06.05.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol