Fenerbahçe'den Iheanacho atağı!
18.11.2023 - 10:47
1/7
BATSHUAYI AYRILABİLİR
Fenerbahçe'de sezon başında gitmesi gündeme gelen ancak takımda kalan Michy Batshuayi'nin devre arasında ayrılma ihtimali bulunuyor.

2/7
HEDEF IHEANACHO
Belçikalı golcünün ara transfer öneminde ayrılması halinde forvet adaylarından birinin Kelechi İheanacho olduğu öne sürülmüştü.

3/7
MENAJERLİĞİNİ ROGON YAPIYOR
İngiltere Championship ekiplerinden Leicester forması giyen Nijeryalı yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Oyuncunun menajerliğini, Ali Koç’un başkanlık koltuğuna oturduktan sonra yakın ilişki kurduğu ve birçok transfer gerçekleştirdiği ROGON yapıyor.

4/7
İLK TEMAS KURULDU
Sarı-Lacivertliler’in, 27 yaşındaki futbolcunun ara transfer döneminde ayrılma niyeti olup olmadığıyla ilgili olarak ROGON’la ilk teması kurduğu öne sürüldü.

5/7
KULÜBÜ GÖNDERMEK İSTEMEYEBİLİR
Ancak Iheanacho’nun ayrılığa yeşil ışık yakması yeterli olmayacak. Premier Lig’e bir an önce dönmek isteyen Leicester’ın takımın en önemli golcüsünü ocakta bırak istememe ihtimali bulunuyor. İngiliz ekibinden veto gelmesi halinde Fenerbahçe, Iheanacho’yu yeni sezon için düşünebilir.

6/7
GÖRÜŞMELER 1 OCAK'TA BAŞLAYABİLİR
Eğer Nijeryalı forvet, kulübüyle sözleşmesini uzatmazsa Sarı-Lacivertliler 1 Ocak’tan itibaren yeni sezon için resmi görüşmelere başlayabilir. Yönetimin şimdi ROGON’dan geleceği yanıtı beklediği iddia edildi.

7/7
SEZON PERFORMANSI
27 yaşındaki Nijeryalı bu sezon 18 maça çıktı ve 6 kez rakip fileleri havalandırıp 2 de gol pası verdi. Nijerya Milli Takımı'yla da 43 karşılaşmada boy gösteren başarılı forvet, ülkesine 13 gollük katkı sağladı. (Fanatik)

Diğer Haberler
Fenerbahçe, En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi
Edin Dzeko: ''Mourinho büyük karakter''
Szymanski: "Mourinho'nun söyledikleri bize yardımcı oldu"
Ferdi Kadıoğlu: ''Mourinho özel biri!''
İşte En-Nesyri'nin geleceği saat
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
Fenerbahçe'nin rakibi Hull City
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol